Stříbrná mince Orel klínoocasý - Wedge-tailed Eagle 1 oz (2020)

Tato mince z dílny Australské mincovny Perth Mint patří k velmi vyhledávaným mezi sběrateli pro svůj perfektní design, prvotřídní zpracování či limitovaný ražební náklad. Mince razí Perth Mint od roku 2014.

Stříbrná mince Orel klínoocasý - Wedge-tailed Eagle 1 oz (2020)
Stříbrná mince Orel klínoocasý - Wedge-tailed Eagle 1 oz (2020)Stříbrná mince Orel klínoocasý - Wedge-tailed Eagle 1 oz (2020)
Vyprodáno

2020
ročník

Perth Mint
emitent

40,6 mm
průměr

4 mm
tloušťka

1 tr. unce (31,10 g) Ag
hmotnost

99,99% Ag
ryzost

BU
provedení

50000 ks
emisní náklad

20 ks
počet kusů v balení

100 ks
počet mincí v boxu

1 AUD
nominální hodnota

Tato mince z dílny Australské mincovny Perth Mint patří k velmi vyhledávaným mezi sběrateli pro svůj perfektní design, prvotřídní zpracování či limitovaný ražební náklad. Tyto mince razí Perth Mint od roku 2014. Jsou celosvětově velmi známou a poptávanou investicí, jedná se tak o velmi likvidní mince. Nepochybně ani ročník 2020 nebude výjimkou.

Na lícní straně mince nalezneme portrét královny Alžběty II.
 
Reverzní strana vyobrazuje orla klínoocasého. Motiv je obklopen nápisem "AUSTRALIAN WEDGE-TAILED EAGLE" a údaji o emisi, váze, ryzosti a iniciály mincovny Perth "P".
 
Orel klínoocasý je jedním z největších druhů orlů na světě, žije převážně na území Austrálie. Se svým rozpětím křídel až 2,5 m a je snadno identifikovatelný podle specifického vzhledu ocasních per, uspořádaných do tvaru klínu.

Mince je uložena v ochranné kapsli.
Vyprodáno
Váš dodavatel rodinného stříbra - již od roku 2009.
Drahé kovy?
Silverum!
Garance zpětného výkupu.
Tradice
Více než 15 let na trhu.
Výhodné ceny
Garance původu a ryzosti kovů.